Svenskt mode

Vintern kommer med raska steg

Man kan tycka att det nyss var sommar och vi behövde enbart en kjol och en topp för att klara sig längt in på kvällen. Vintern kommer med raska steg och även om det fortfarande är höst på många ställen i vårt avlånga land så vet vi vad som komma skall.

Kolla igenom vintergarderoben

Det är hög tid att kolla igenom vintergarderoben om du inte redan gjort det. Kanske det är dags för något nytt? ta en till på vinterjackorna från Dixon. De har ett brett utbud på höst- och vinterjackor som vi tror du kommer uppskatta. Det kanske är så att förra vinterns jacka har gjort sitt och behöver bytas ut mot något nytt och passande denna vinter. Även om dina vinterjackor är väl fungerande så kan det vara trevligt med något nytt i garderoben.

Unna dig något snyggt

Efter en relativt lång höst så ska man naturligtvis unna sig något snyggt inför vintern. Då vi är ett land med fyra årstider så kanske vintern är den som vi gärna unnar oss saker för att få tiden att gå. Det blir som lite plåster på såren plagg för att det är mörkt, kallt och kanske inte den årstid som vi uppskattar mest. genom att köpa något snyggt så blir vi ofta på bättre humör och vi känner oss tillfreds med oss själva. Vi kanske struntar i de kalla vindarna utomhus för ett tag.