Svenskt mode

Svenskars modevanor 2020

Svenskar älskar mode och trender. Den skandinaviska stilen hyllas världen över för dess minimalistiska elegans. Den finns svenska modemärken i alla prisklasser, exempelvis H&M och ACNE studios. Svenskar gillar klassiska basplagg av högkvalitet, men kombinerar gärna detta med trendiga accessoarer och färgglada plagg. Modetrenderna 2020 bjuder både på färg, spännande material, puffärmar och mycket mer. Här kan du läsa mer om några av de hetaste trenderna och hur du enkelt stylar dessa.

Färgglada klänningar

Efter en lång och deppig vinter och vår med coronapandemi var det många svenskar som med glädje satte på sig färgglada sommarkläder. Trendfärgen rosa syns överallt just nu. Den är framför allt populär på klänningar och hela outfits. Trenden med färgglada klänningar kommer att hålla i sig i höst och vinter. Att du behöver göra för att bära klänningstrenden under vinterhalvåret är att investera i ett par riktigt bra strumpor hos strumpis.se.

Puffärm och skinn

Ingen kan ha undgått den rådande trenden med puffärm. Den syns i olika storlekar på blusar, klänningar och tröjor. Den vackra puffärmen ger ett gulligt och coolt intryck som passar på festen såväl som på kontoret. När det kommer till trendiga material 2020 är skinn det du bör satsa på. Ett par skinnbyxor är ett utmärkt sätt att uppdatera basgarderoben utan att göra avkall på din stil.