Svenskt mode

Favoriter undertill

Vad är en passande stil för dig undertill? Alla känner sig bekväma i olika typer av underkläder. Vissa vill ha underkläder som är vackra och osar lyx, medan andra helst vill ha underkläder som är praktiska och funktionella samt matchar övriga kläder. Det finns de som bara vill känna sig bekväma framförallt.

Sexig eller bekväm?

Vad är egentligen viktigast? Att ha sexiga underkläder till varje pris och känna att det skaver eller kliar av spetsen eller att stringen hamnar obekvämt där bak och ändå uthärda? Ska man var fin får man lida pin sägs det ju. Eller är det viktigaste att chilla i underkläder som känns bekväma just för dig och din kroppsform även om de inte är i de klassiska sexiga materialen såsom spets eller siden?

Var dig själv

Det underkläder du är bekväm i kommer du vara mest avslappnad i. Ett par sköna bomullstrosor med hög midja kan vara snyggt om du känner dig bekväm i dem. Underkläder som tar just din kropp på allvar och inte förväntar sig att den har en smalare midja, mindre rumpa eller större byst för att passa dem. Underkläderna är till för oss som bär dem, inte för någon annan.