Svenskt mode

Fyll på garderoben med basplagg

Det är både enkelt och praktiskt att fylla på garderoben med basplagg – för vuxna och barn. Tänk dig basfärger som beige, vit, svart och grå i olika nyanser. Enkla att kombinera med andra plagg, så du spar tid på morgonen när du ska bestämma din klädsel för dagen. Det finns olika sorters basplagg, kan vara alltifrån en bastopp eller linne till leggings och byxor.

Materialval

Det behöver inte vara dyrt med bra material för dina basplagg, och det kan ge din klädstil extra elegans. Bomull är en klassiker och om det kombineras med silke kan det ge en extra mjuk känsla.

Navychick eller svart elegans

Utgå gärna ifrån din klädstil när du ska välja basplagg. Om du gillar havet kanske du föredrar blåa nyanser i din klädsel och kan bryta av med vitt och beige. Föredrar du däremot svart som basfärg så finns många färger att bryta av med och du kan även välja cerise eller skogsgrönt för detaljer.

Underlätta din vardag med basplagg

En tanke med basplagg är att hitta fler kombinationsmöjligheter. En annan att underlätta val och en tredje tanke är att det sparar tid. För att snabbt att hitta det du vill ha, välj något på nätet. Låt din fantasi skapa nya kreationer och leta inspiration från förebilder när du behöver.