Svenskt mode

Träningsmodet i vinter

shutterstock_343641728Förr i tiden var träningskläder framförallt praktiska. Utseendet var mindre viktigt. Idag är det väldigt annorlunda. Träningskläder har numera naturligtvis bra egenskaper och är praktiska, precis som förr, men nu är de dessutom också riktigt snygga.

Nutidens träningskläder

Nutidens träningskläder används till och med till vardags eftersom de är både trendiga och bekväma. Vintermodet för träningskläder är riktigt hett, och de stora märkena satsar stort på retroinspirerade plagg. Just retroinspirerade kläder är en trend vi sett mycket av även i vanligt klädmode. Träningskläder från exempelvis Adidas är läckert mönstrade och andas 70- och 80-tal.Det är inte alls ovanligt att man går tillbaka i trender även på moderna plagg. Det går som i en cirkel och tids nog så kanske dina gamla Adidasbrallor är populära igen. Dock så kanske de har gjort sitt och du ändå är tvungen att köpa något nytt men igenkännbart.

Snygga träningskläder

Snygga träningskläder är bra för träningspsyket, eftersom de kan göra oss motiverade. Förutom själva kläderna är såklart även träningsutrustning viktig. Särskilt noga bör vi vara med skyddsutrustning, som till exempel hjälmar. Hos Länna Sport kan du köpa både snygga kläder och praktisk säkerhetsutrustning. Just vintersporter som skidåkning är superpopulära, och samtidigt farliga om man saknar rätt utrustning.På sajten lannasport.se hittar du skidhjälmar av hög kvalitet och i snygg design. Du kan även köpa annan utrustning som exempelvis dykutrustning och utrustning till fotbollen. Länna Sport är Sveriges ledande serviceföretag för sport och fritid. Här möts du alltid av professionell service, ett brett sortiment och hög kvalitet.

Moderna träningskläder håller stilen på gymmet

Vissa träningskläder är klassiker som återkommer i uppdaterade versioner från säsong till säsong. Ett sådant oumbärligt plagg är träningstightsen. Det finns mängder av snygga tights att köpa för både kvinnor och män. Många stora varumärken säljer enfärgade tights, men den stora favoriten bland träningskläderna just nu är mönstrade tights. Dessa finns i så snygga utföranden att träningstimmen på gymmet blir den mest stilsäkra tiden på dagen.En relativt ny produkttyp som dykt upp på marknaden och i gymmen är speciella kompressionsstrumpor i tightsform. Här förenas snygg design med smarta funktioner. Något som enligt NOUW blivit trendigt igen för just vintermodet är matchande plagg. Du kan till exempel matcha träningsbyxorna med träningsjackan eller endast vissa detaljer.