Svenskt mode

Modeplagg att köpa nu

shutterstock_118257187Mode just nu är lika intressant och snyggt som förra modevågen. För dig som gillar att förnya garderoben är det dags att börja handla. Här är de senaste trenderna som alla borda ha i sin garderob.

Utsvängda byxor

De utsvängda byxorna har kommit tillbaka och vi har saknat dem. Vi har haft stuprörsjeans i många år, men nu börjar det äntligen bli lite variation. Dessa byxor finns numera som jeans, stretchjeans och till och med leggings (det vi kallade hipsters, förr i tiden).

Kappor

Den lilla jackan kan arkiveras till nästa gång den kommer på modet. Just nu vill vi ha knä- och ankellånga kappor att värma oss med i vinter. Majoriteten har en enkel, tidlös design. De kommer att kunna följa med din höst- och vintergarderob i flera år.

Fransar

Det var längesedan vi hade fransar på kläderna. De har mest bara figurera i maskeradkläder den senaste tiden. Men nu finns det fransade klänningar, byxor, kjolar, väskor och allt däremellan. Det påminner oss om de läckra fransklänningarna från 20-talet och med färger som brunt och orange, går det att se en del 70-tal i modet också.

Bikinis

Nu när vintern närmar sig, bara en kortlivad säsong bort, börjar man tänka på att resa utomlands för att än en gång få ligga på stranden och glassa. Bikinimodet idag är otroligt snyggt och en växande trend är att skaffa strandkläder av bra kvalité. Bikinis och baddräkter som håller i flera år innan man behöver köpa nya. Dessa kvalitetskläder håller färg och form bättre än de billiga varianterna från lågprisbutiker.

Mocca

Tillsammans med brunt, orange och lila, kommer mocca hand i hand. Det sammetslena tyget har blivit byxor, tröjor, leggings och väskor. Det skapar en bra kontrast till glansiga tyger och ger din outfit mer djup. Köper man online ska man tänka på att mocca inte har så mycket stretch i sig. Titta upp måtten på plaggen innan du handlar.