Svenskt mode

Manligt mode när det är som bäst!

Det manliga modet har verkligen fått en uppsving och fortsätter att expandera, männens efterfrågan på trendiga och snygga kläder ökar och tvingar branschen att utvecklas. En välkomnad trend som förhoppningsvis håller i sig.

Passion för mode och skönhet

När det kommer till mode och skönhet är det kvinnan som aspirerat på det men nu vänder vindarna och männen tar för sig allt mer på catwalken, det manliga modet är i en spännande utvecklingsfas och inom några år kommer det att vara en vanlig syn med modemedvetna män som kräver sin egna unika stil. Även skoindustrin får som en naturlig följd ta del av detta och utvecklas också dem i en rasande fart, fler och fler modekedjor säljer numer också skor vilket gör att priserna pressas och det är givetvis både önskvärt och förmånligt för oss konsumenter som älskar och andas mode och allt som hör skönhet till.

Handla online

Men det är inte alla som föredrar att gå i butiker och prova plagg efter plagg och då är det tur att e-handeln successivt växer och kan erbjuda samma kläder och inte heller sällan till lägre priser, av förståeliga skäl. Hör du till en av dem som inte gillar att gå i butiker men älskar mode så kan du hitta riktigt snygga och trendiga kläder och herrboots på den framgångsrika herrkedjan Stayhard.

Matcha utseendet med modet

En snygg outfit kräver också ett välvårdat utseende, passa på att unna dig ett besök hos en professionell barberare som vet hur rakning ska gå till på ett traditionellt vis för att det ska se så välvårdat och snyggt ut som möjligt. Skägg är en stark trend som verkar hålla i sig, har du ynnesten att ha en tät skäggväxt så är det till din fördel att underhålla den med hjälp av barberare och skägg produkter som håller det snyggt och fräscht.